mormor+hamburgare= <3

vi åkte till mormor idag efter jobbet och köpte med friscoburgare. min mormor älskar hamburgare, det är det kulaste hon vet just nu tror ja! sen fick jag presenter <3
mormor låg och sov när vi kom och hade högsta volym på nån amatörkör som sjöng religiösa saker som hon lovat nån vän att lyssna på, hon är snäll hon! kan man somna till sånt så...haha!

själv har pärlan dunkat hand of fate med stones hela dan på jobbet å tacka fan för det!

nu sitter ja hos min man och ska kolla på pensionärsjävlar, det är så jävla kung! där borde mormor va med och busa, haha =)




shalom!

/Pärlan


vilken jävla skithelg.

nu är allt åt helvete igen. och jag som trodde jag gjort det bra, uppenbarligen inte.
jobbade igår också så det känns knappt som det vart nån helg... bleh!

dagens ljus: julia, tove och min syster har varit här och julpysslat med mig och kompis, det var jättemysigt! det är svårt att pyssla, för ingens mamma vill ha hemmagjorda tomtegubbar och teckningar längre :P men vi lyckades ganska bra! också vart det glögg och lussebullar som jag bakat:





imorrn blire uppåhoppa så nu måste ja neråhoppa, hej!







/Pärlan

heeeeelg

Äntligen! Äntligen helg!! Iofs ska jag jobba imöra men ändå.. skönt! Veckan har varit hård.. jobb,städ,tvätt, alla mina favvosysslor, haha!

Kvällen i fråga ska spenderas med min man, sitter och väntar på maten han lovat göra =) Sen bär det av på bio, harry pothead såklart. Minns inte ens om ja sett senaste, har iaf slutat läst böckerna sen typ vadå, 10 år? Shit vad gammal man börjar bli! Eller börjar man bara bli vuxen? Jag vill inte bli vuxen helst.

jäjä....

Imorrkväll gigar Roadkill på Pipeline, kom och kolla! (tror det är gratis)
keeeeeep on..



/Pärlan

ROCKLAND..



...i sala var ju något väldigt speciellt, en gammal byggnad vid gruvan där man gjort en rockklubb. hur coolt somhelst! och mountain gjorde ett kanongig! var så jävla kung!!! jag var väl en av tre under 50 där iofs, men vad gör man inte för fett bra röck? det håller än... och skönaste bassisten, rev jones, bodde ju på vårt hotell såklart!


menmen, back to vardag! köpte en påse torkad kyckling till kompis idag, han vart tokig i det, hittar den vart jag än gömmer den och river halva köket på köpet! I love! 
sån tur jag har som har vänner som vill äta med mig utan att riva mitt kök! mysig kväll på drakhuset med kicki, lilla ägget och josip today =) imorrn blire syjunta som vanligt! hoppas jag får iordning på saker å ting då.



jag längtar efter alla barna som bara är så långt borta, kan ni inte komma hem snart?? vi kan hoppa i sängen, röka fredspipa och hjälpa moder jord önska fred!



..nu måste ja sova snart å, gammal man börjar bli. inte långt kvar till en till ångestladdad födelsedag ;P





/Pärlan






fredagsmys <3

Igår vare fredagsmys med lilli, josip och kicki i bos, jag åt så jag inte behöver äta mer denna helg, haha! Kompis vart förstås sur när jag kom hem över att jag vart borta en hel fredagkväll…

Idag har jag haft första sovmorgonen på två veckor, score!  Vaknade tolv och behövde fan tända lyset, kul liv! Vill gå i ide den här vintern, det vill jag iofs varje vinter. Ibland funderar jag hur det vore att vara en björn. Äta upp sig under sommaren, sova igenom hela vintern och vakna slimfit till våren, hur chill vore inte det?  Jäjä…

Kvällen till ära blir det 12-timmars på pipen med Tovis =) blir nog fun! 

Imorrn drar jag till Sala och ser Leslie West & Mountain, det blir grejer det. Bil, hotell, konsert.. I love!

  

/Pärlan


mitt liv..

..håller på att ta slut, detta kan bli en väldigt kortlivad blogg.
vaknade som vanligt imorse av att kompis bet mig i handlederna, tror han försöker döda mig med flit. förstår inte, jag föder honom, tar rätt på hans bajs, gosar och leker med honom.. vad med kräver katta?

jäjä, dagen i övrigt.. jobb, jobb, jobb. dunkat gamgötta på youtube, min bästa vän på jobbet.
lite garnshoppning med syrran (jag har nu stamkundskort på garnaffärn, LOL), solning, bakning och nu är min man här och myser, jag är glad =)

imöra blire syjunta med tjejerna, julia ska lära mig att göra en matta!




dagens överlevnadstips: skaffa ej en överviktig, mordlysten katt.




/Pärlan


en blögg

Julia har gjort en blogg till mig =)
Jag som iofs hatar bloggar, men vad gör man inte? Alla måste ju få sina 15 min i rampljuset som en klok man sa en gång i tiden. Och jag kan ju knappast bli sist, hah!

Så nu ska jag underhålla samtliga läsare (so far zero) med mitt liv. Ett liv.

Tack Julia!


/Pärlan



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0